Verbreedt uw horizon

Janome

Het begin van je creatieve reis!
Beleef die creatieve reis met één van de machines van Janome.
winkel
Haal meer creativiteit uit uw hobby met één van de vele Janome modellen.
Topkwaliteit met een betaalbare prijs

Janome is 1921 opgericht door Mr. Yosaku Ose en uitgegroeid tot ‘s werelds grootste naaimachineproducent van huishoudnaaimachines. Janome staat bekend om de hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Wereldwijd is Janome een vertrouwd product dat garant staat voor topkwaliteit met een betaalbare prijs. Het merk produceert niet alleen naaimachines voor eigen distributie, maar ook in opdracht voor andere bekende naaimachinemerken.

5 jaar garantie.

Bij Janome heeft u op alle mechanische onderdelen 5 jaar garantie. Beleef meer plezier en haal meer creativiteit uit uw hobby met één van de vele Janome machines Wanneer u een Janome bij het Naaimachinehuis koopt krijgt u bij aflevering duidelijke instructies in de winkel en kunt u achteraf altijd bij ons terecht met eventuele vragen of problemen.

Slangenoog.

Janome betekent ‘slangenoog’ in het Japans. In de Jaren 30 van de vorige eeuw vervingen ronde spoeltjes de toenmalige lange spoelmechanismen: toendertijd een buitengewoon geavanceerde techniek. Het was een uitvinding waar men trots op was. Dit nieuwe ronde spoeltje leek op het oog van een slang. De grondleggers van Janome kozen deze nieuwe techniek als symbool en naam voor hun bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de site van Janome.