We zullen ons even voorstellen

Over Ons

Een modern bedrijf met gerenomeerde merken.
Een begrip in de Brabantse Kempen.
winkel
Het geven van goed advies en goede service staat altijd voorop!
Onze passie

Het Naaimachinehuis is een modern bedrijf met een groot assortiment gerenomeerde merken naaimachines. Sinds decennia geven Hennie en John, vol enthousiasme adviezen aan creatievelingen met een passie voor naaien.

Ons assortiment

Naast de verkoop van naaimachines en lockmachines heeft men een groot assortiment fournituren en accessoires en kunt u terecht voor reparatie van kleding en het maken van sleutels. Maar ook het inlijsten van een schilderij of een borduurwerk wordt door het Naaimachinehuis vakkundig verzorgd.

Onze service

Hennie, de eigenaresse van het Naaimachinehuis, runt de winkel en adviseert klanten bij het gebruik van machines. John, de man van Hennie, is verantwoordelijk voor de reparaties en onderhoud van de machines. Daarvoor volgt hij regelmatig cursussen bij de naaimachineimporteurs, om op de hoogte te blijven van de laatste techniek.

Het Naaimachinehuis is niet alleen een vertrouwd verkooppunt, maar kunt u hier ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw naaimachine of lockmachine. Na de aanschaf van een nieuwe machine heeft u vaak uitleg nodig. Bij het Naaimachinehuis houdt service niet op na de aankoop; bij afhalen in de winkel krijgt u natuurlijk gratis instructie. Mocht u naar verloop van tijd nog vragen hebben kunt u gewoon even bellen of binnen lopen in de sfeervolle winkel.